vrolijk, betrokken en spontaan
bloeddrukmeter

Ervaringen van cliënten en mantelzorgers
van Mariet Hadders-Stoel

Wanneer u op zoek bent naar particuliere verpleegkundige zorg thuis of professionele mantelzorgondersteuning, dan is het prettig om van anderen ervaringen te lezen. Een aantal cliënten en mantelzorgers van Mariet Hadders-Stoel Verpleegkundige Zorg op Maat vertelt graag over hun bevindingen. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag in contact komen met Mariet? Stuur haar een e-mail en Mariet belt u om van u te horen welke wensen u heeft.

 

Recensies:

Gezelschapsdame en verpleegkundige voor dementerende moeder.

Het is fijn dat in het weekend onze moeder enige uren extra aandacht krijgt van een professionel. Ze ervaart deze wekelijkse bezoeken als prettig. Wij bemerken dat ze blij is met de uitstapjes en het creatief bezig zijn. Alhoewel onze moeder weinig tijdbesef heeft weet ze wel dat ze extra aandacht krijgt in het weekend en hier verheugt zij zich op.

 

Frank Damen

 

 

Voor onze moeder van 93 dragen de vrijdagen gouden randen.

Want dan komt Mariet en beleeft ze van alles dat ze anders niet zou beleven. Mariet is onze mantelzorgondersteuner. Een vakvrouw pur sang. Waarom? Omdat ze over de medische en psychosociale kennis en ervaring beschikt die nodig is om onze moeder in deze fase van haar leven fijne momenten te bezorgen en tegelijkertijd ons, mantelzorgers, bij te staan in onze zorgtaken. Mariet let op de gezondheid en het energieniveau van onze moeder en stemt de activiteiten daar op af. Ze signaleert dingen die wij soms niet zien, adviseert ons en neemt actie als dat nodig is. Minstens zo belangrijk is de persoonlijke aandacht die Mariet mamma geeft en haar oprechte betrokkenheid bij waar mamma blij van wordt. Spelletjes, elkaar verhalen vertellen, foto’s kijken, samen ergens naar toe gaan, een eindje wandelen. Juist dat wat aan het leven van onze moeder zin en betekenis geeft.

Willemien Veldman-Marsman

"Ik hou van een grapje en dat waarderen mijn cliënten"

trajectkaart
Ontwerp: Mijnvormgever.nl
Top <h4>marietstoel.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.marietstoel.nl/over-mariet/">Over Mariet</a></li> <li><a href="https://www.marietstoel.nl/vergoedingen/">Mogelijkheden</a></li> <li><a href="https://www.marietstoel.nl/recensies/">Recensies</a></li> <li><a href="https://www.marietstoel.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.marietstoel.nl/bel-me-terug/">Bel-me-terug</a></li> <li><a href="https://www.marietstoel.nl/privacy/">Privacy statement</a></li> </ul>